BIO

  
Godkväll kära läsare. Ett litet inlägg såhär på kvällen är väl aldrig fel? Väntar på mat.. vilket jag egentligen inte alls är sugen på med tanke på allt fett man tryckte i sig för en stund sedan. Såg filmen hur många lingon finns det i världen , mycket bra film! Känner att jag fick snygga kort på oss, speciellt min dubbelhaka..

TORSDAG

  
Ja, men sedär vad veckan gick fort! Redan fredag imorgon. Så himla skönt, en helg behöver jag verkligen nu känner jag! Blir nog att ta det lilla lugna imorn, sen får vi se vad lördagen bjuder på!

MÄNNISKANS EVOLUTION

  
Japp! Det är var jag ska sitta och skriva om nu, TROTS det fina vädret. Jätte ledsen tjej.. Sen måste jag skryta om att det blir en tredje dag för träning. Här har vi duktiga Sara, oja! Bilderna ska föreställa min evolution..hehe

SCHOOL

  

  
Än en dag i skolan. Fick reda på att jag fortsätter på nivån IG när det gäller engelska. Känns otroligt bra! Dagens skratt ger jag självklart äran till våran praktik lärare inom konstruktion, vilken jävla frisyr hon skaffat sig alltså..

BREAKFAST

  
Goodmorning! Jag kan inte röra på mig! Vi hade nämnligen idrott på friskis & svettis igår, så efterråt stannade jag kvar för att gymma, och Ped var inte snäll med mig.. HAR ONT. Iförsig vet jag att jag gjort bra ifrån mig, men ändå.

FIKA FRAMFÖR BB


RSS 2.0